Vernieuwing van het Wereld museum

Ontdek hoe Basneon heeft bijgedragen aan de transformatie van het Wereldmuseum. Als experts in reclame en signage zijn we verheugd om onze recente samenwerking met het Wereldmuseum te delen.

We begonnen met de uitdaging om de naamswijziging van het museum te ondersteunen met een nieuwe, opvallende reclame. Met onze ervaring hebben we een ontwerp gecreëerd dat niet alleen de nieuwe identiteit van het museum weerspiegelt, maar ook de aandacht van het publiek trekt. Van concept tot uitvoering hebben we elke stap met zorg doorlopen, met als resultaat een prachtige reclame die de essentie van het Wereldmuseum belichaamt.

Het is niet de eerste keer dat Basneon betrokken is bij het Wereldmuseum. Eerder hebben we ook de vorige reclame “Museum van Volkenkunde” gemaakt, wat ons een diepgaand begrip gaf van de missie en waarden van het museum.

Maar onze betrokkenheid stopte niet bij de reclame alleen. We hebben ook de makeover van de locaties in Amsterdam en Leiden verzorgd. In Amsterdam kozen we voor subtiele, onverlichte letters die de ingetogen elegantie van het museum benadrukken. In Leiden hebben we gekozen voor strak verlichte profiel 5-letters, die een eigentijds en dynamisch tintje toevoegen aan de gevel.