Ons team
Benieuwd naar wat wij maken?
onze projecten
Al sinds 1945 zorgen wij voor licht!
Neem contact op
Bedrijf logo op uw pand?
Bekijk onze producten

sinds 1945 verlichten wij dromen en passies

1965
Bas van Gellecum startte het bedrijf in 1965 en legt zich toe op neon glasblazen. Als zoon van meester glasblazer Wilhelm van Gellecum (1911-1961), kent hij het klappen van de zweep. Dit gaf hij door aan een nieuwe generatie glasblazers, die Bas Neon samen met hem en zijn zoon Remko maakten tot het succes van vandaag.

BAS NEON is meer dan een neon producent
Bas Neon heeft zich ontwikkeld tot meer dan alleen een neon producent. Tegenwoordig produceren we bijna alles in LED en bieden we de hoogste garantie van Nederland. Onze werkplaats staat bekend om het ongeëvenaarde vakmanschap en we blijven technologische vernieuwingen nauwlettend volgen. 

Projectbegeleiding
Bij grote projecten stelt Bas Neon een projectleider aan. Vergunningen regelen, constructie berekening en contact met de klant behoren bij zijn taak. Ook zorgt hij voor het aansturen van ontwerpers en technische uitvoering. Vanzelfsprekend horen bewaking van de planning en oplevering hierbij. Bas Neon heeft ervaring met zeer grote projecten en zorgt voor een perfecte, zorgeloze uitvoering van uw project. Ook kunt u het onderhoud bij ons onderbrengen.

Constructiewerkplaats
Centraal in het bedrijf bevindt zich de grote constructiewerkplaats. We hebben ruime ervaring met bijzondere constructies in vele materialen waaronder roestvrijstaal en aluminium. Punt- en constructielassen wordt in eigen huis uitgevoerd. Er worden doosletters van zink, roestvrijstaal en aluminium gemaakt. Het formaat van uw lichtreclame is vrijwel onbegrensd.

Naast lichtreclames worden door ons ook bewegwijzeringssystemen en onverlichte reclame- en signaleringsborden in algemene zin gemaakt. Aan de metaalwerkplaats grenzen twee foliesnijzalen en een spuitafdeling, waar zowel RAL- als PMS- kleuren gemengd worden.

Basneon logo nacht V1

onZE PLEK

Waar werken wij?
Gelegen langs de A4 in Leiden, opereren we echter niet alleen lokaal. Ons werk strekt zich uit over de hele Benelux, waar we montage, reparatie en onderhoud verzorgen. Of het nu gaat om het plaatsen van nieuwe reclame of het onderhouden van bestaande installaties, wij staan ​​voor u klaar, waar u ons ook nodig heeft.

Eigen productie
Dit is een essentieel onderdeel van onze werkwijze bij Bas Neon. Met een ruime werkplaats en een schat aan ervaring kunnen we bijna elke vorm en maat van reclame zelf produceren. Dit stelt ons in staat om een constante kwaliteit te garanderen, van concept tot eindproduct.

Inspiratie op doen?
In onze showrooms, presenteren we een uitgebreid assortiment aan reclamemogelijkheden, variërend van LED tot NEON. Hier kunt u inspiratie opdoen en onze diverse producten in actie zien.

Van productie tot onderhoud

Lichtreclame projecten
Bas Neon heeft in de loop der jaren lichtreclame projecten mogen uitvoeren voor vele klanten aan zich weten te binden.

Samen met u maken wij er iets moois van
Grote lichtreclame projecten is een intensief samenspel tussen opdrachtgever, ontwerpers, bouwers, overheid en constructeurs. Van vergunning tot design, van tekening tot constructieberekening.

Onderhoud lichtreclame
Zorg dat uw fraaie (licht)reclame net zo mooi blijft als bij de oplevering. Regen, vuil en milieuverontreiniging maken uw reclame al snel onaantrekkelijk. Bas Neon levert tegen gunstige tarieven regelmatig onderhoud. Wij checken uw installatie op veiligheid en zorgen dat vuil en slijtage geen vat hebben op uw uitstraling.

Schermafbeelding-2020-12-30-om-12.35.25.png

Bas van Gellecum sr

Oprichter

Remko van Gellecum

Directeur

Bastiaan van Gellecum

Sales manager

Marcel Roovers

Sales manager

Meer weten over basneon?