SINDS 1945 VERLICHTEN WIJ DROMEN EN PASSIES

1965
Bas van Gellecum startte het bedrijf in 1965 en legt zich toe op neon glasblazen. Als zoon van meester glasblazer Wilhelm van Gellecum (1911-1961), kent hij het klappen van de zweep. Dit gaf hij door aan een nieuwe generatie glasblazers, die Bas Neon samen met hem en zijn zoon Remko maakten tot het succes van vandaag.

Basneon is meer dan een neon producent
Bas Neon is sindsdien meer dan een neon producent.
Bijna alles wordt geproduceerd binnen de eigen werkplaats en in het echte handwerk is Bas niet te evenaren. Technologische vernieuwingen worden nauwgezet gevolgd. Door gebruik van milieuvriendelijke technieken was Bas in staat om het verfgebruik met 80% te reduceren.

Projectbegeleiding
Bij grote projecten stelt Bas Neon een projectleider aan. Vergunningen regelen, constructie berekening en contact met de klant behoren bij zijn taak. Ook zorgt hij voor het aansturen van ontwerpers en technische uitvoering. Vanzelfsprekend horen bewaking van de planning en oplevering hierbij. Bas Neon heeft ervaring met zeer grote projecten en zorgt voor een perfecte, zorgeloze uitvoering van uw project. Ook kunt u het onderhoud bij ons onderbrengen.

Constructiewerkplaats
Centraal in het bedrijf bevindt zich de grote constructiewerkplaats. We hebben ruime ervaring met bijzondere constructies in vele materialen waaronder roestvrijstaal en aluminium. Punt- en constructielassen wordt in eigen huis uitgevoerd. Er worden doosletters van zink, roestvrijstaal en aluminium gemaakt. Het formaat van neonletters en lichtbakken is vrijwel onbegrensd.

Naast lichtreclames worden door ons ook bewegwijzeringssystemen en onverlichte reclame- en signaleringsborden in algemene zin gemaakt. Aan de metaalwerkplaats grenzen twee foliesnijzalen en een spuitafdeling, waar zowel RAL- als PMS- kleuren gemengd worden.

Onze klanten

Lichtreclame projecten
Bas Neon heeft in de loop der jaren lichtreclame projecten mogen uitvoeren voor vele klanten aan zich weten te binden.

Samen met u maken wij er iets moois van
Grote lichtreclame projecten is een intensief samenspel tussen opdrachtgever, ontwerpers, bouwers, overheid en constructeurs. Van vergunning tot design, van tekening tot constructieberekening.

Onderhoud lichtreclame
Zorg dat uw fraaie (licht)reclame net zo mooi blijft als bij de oplevering. Regen, vuil en milieuverontreiniging maken uw reclame al snel onaantrekkelijk. Bas Neon levert tegen gunstige tarieven regelmatig onderhoud. Wij checken uw installatie op veiligheid en zorgen dat vuil en slijtage geen vat hebben op uw uitstraling.

MEER WETEN OVER BASNEON?