2 prachtige reclames voorzien van een speciale folie

Project: Basneon – Reclame voor Teekens Karstens Advocaten & Notarissen

*Bij Basneon zijn we trots op ons recente project voor Teekens Karstens Advocaten & Notarissen, waar we hun vestigingen in zowel Leiden als Alphen aan den Rijn mochten voorzien van opvallende reclame.*

Leiden:
In Leiden hebben we twee teksten direct tegen de gevel gemonteerd. Met behulp van speciale folie worden de teksten overdag prachtig verlicht in blauw en rood, terwijl ze ‘s avonds een wit licht uitstralen. Deze subtiele, maar opvallende aanwezigheid zorgt ervoor dat voorbijgangers de aandacht direct vestigen op de vestiging van Teekens Karstens Advocaten & Notarissen.

Alphen aan den Rijn:
Onze inspanningen in Alphen aan den Rijn omvatten twee teksten, elk met een complete dakinstallatie. Hierdoor staat de tekst niet alleen op het dak, maar komt hij ook boven de rand uit, waardoor voorbijgangers langs de N11 de boodschap niet kunnen missen. Met het gebruik van dezelfde speciale folie als in Leiden, stralen de teksten zowel overdag als ‘s avonds helderheid uit, waardoor ze een herkenbaar en professioneel beeld creëren voor Teekens Karstens Advocaten & Notarissen.

Bij Basneon streven we ernaar om onze klanten te helpen opvallen in de drukke stedelijke omgeving, en we zijn verheugd om met Teekens Karstens Advocaten & Notarissen samen te werken aan het versterken van hun aanwezigheid in Leiden en Alphen aan den Rijn.