Rotterdam Alexandrium

Ontdek hoe Basneon heeft bijgedragen aan de transformatie van Intertoys XL in Rotterdam Alexandrium. Als experts in reclame en signage zijn we verheugd om onze samenwerking met Intertoys te delen.

We hebben de uitdaging aangenomen om de gevel van Intertoys XL op Rotterdam Alexandrium nieuw leven in te blazen met een opvallende en tegelijkertijd sfeervolle reclame. Met onze expertise hebben we een ontwerp ontwikkeld dat zowel direct als indirect verlicht is, wat resulteert in een prachtig effect dat de aandacht van voorbijgangers trekt en de sfeer van de winkel versterkt.

Om dit te bereiken, hebben we gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en technieken. De doosletters zijn zorgvuldig bevestigd op contour gevreesde aluminium platen, wat niet alleen voor een duurzame constructie zorgt, maar ook voor een naadloos en esthetisch aantrekkelijk geheel.

Bij Basneon zijn we trots op onze rol in het vernieuwen van de gevel van Intertoys XL. Ons team heeft met toewijding gewerkt aan het creëren van een reclame die niet alleen de identiteit van Intertoys weerspiegelt, maar ook bijdraagt aan een positieve en uitnodigende sfeer voor klanten.

Met deze succesvolle samenwerking kijken we ernaar uit om nog vele andere bedrijven te helpen bij het versterken van hun merkidentiteit en het creëren van impactvolle visuele ervaringen. Bij Basneon staan we klaar om uw visie tot leven te brengen en uw bedrijf te laten stralen.