Wilt u honderden euro’s besparen op uw gevelreclame?

Bas Neon biedt een makkelijke oplossing door uw bestaande gevelreclame om te bouwen met de nieuwste en meest duurzame LED-modules.

In veel gevallen is de terugverdientijd minder dan 3 jaar.

Profiteer bovendien van onze 10-jarige garantie op onze LED-lichtreclame oplossingen.
Neem contact op en bespaar vandaag nog op uw energierekening!

  • We gebruiken uw e-mailadres hier niet voor onze nieuwsbrief, maar alleen ter technische controle.

Verlicht uw bedrijf en zet uw naam in de schijnwerpers met professionele lichtreclame van onze specialisten!

Wie is Bas Neon ook alweer?

Ons team van deskundige lichtreclame bedrijven ontwerpt, installeert en onderhoudt prachtige verlichte gevelreclame, neonreclame, LED-reclame, lichtbakken en buitenreclame verlichting, allemaal op maat gemaakt voor uw bedrijf.

De lichtreclamespecialist

Of u nu op zoek bent naar een klassiek neon- reclame ontwerp of moderne LED-reclame, wij bieden betaalbare lichtreclame prijzen en snelle installatie om uw bedrijf te laten opvallen en indruk te maken op klanten.

Onze lichtreclame specialisten begeleiden u bij het selecteren van het juiste ontwerp en de beste materialen om uw merk te vertegenwoordigen en de gewenste uitstraling te creëren.

Duurzame lichtreclameproducten

Investeer in uw bedrijf en kies voor opvallende en effectieve reclameborden met verlichting. Neem contact op met Bas Neon en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen!

bas-neon-logo

Bas Neon, beter licht,
voor een betere prijs

Transformeer uw gevelreclame met behulp van de nieuwste en meest duurzame LED-modules voor een efficiënte en opvallende LED-lichtreclame