Neon

Neonreclame is een tijdloze vorm van visuele communicatie die bekend staat om zijn levendige uitstraling en unieke esthetiek. Met heldere, kleurrijke neonbuizen biedt deze vorm van reclame een opvallende en nostalgische flair die de aandacht trekt en een blijvende indruk achterlaat. Neonreclame komt tot leven in diverse vormen, van levendige teksten tot opvallende contouren, waardoor het een veelzijdige keuze is voor zowel moderne als retro branding. Of het nu de gevel van een winkel siert of een kunstzinnig statement maakt, neonreclame blijft een krachtige en iconische manier om een boodschap te verlichten en te versterken.

Neon

Authentiek neon: een klassieke en sfeervolle verlichtingsoptie die op uw gewenste wand wordt geplaatst.

Met zijn karakteristieke uitstraling brengt Neon Authentiek een vleugje nostalgie en stijl naar elke ruimte. Of het nu gaat om een ​​bedrijfslogo, een merknaam of een decoratief kunstwerk, onze neonverlichting voegt een uniek en levendig element toe aan elke omgeving. Laat uw ruimte stralen met de tijdloze charme van Neon Authentiek.

Neon

Neon cassette

De neon cassette, een aluminium behuizing waarop uw gewenste Neon tekst of kunstwerk schittert. Het unieke voordeel van deze cassette is dat alle bedrading hierin netjes verborgen zit, waardoor het perfect op elke oppervlakte kan worden geplaatst. Bovendien kan de cassette worden gespoten in elke gewenste RAL-kleur, waardoor het naadloos aansluit bij uw stijl en omgeving. Laat uw boodschap stralen met onze Neon Cassette!

Neon doosletter P1

Onze Doosletter Profiel 1: een neon-verlichte doosletter met een authentiek ontwerp.

Deze letter wordt op dezelfde manier vervaardigd als elke andere doosletter. Echter, in plaats van LEDs, plaatsen wij neon op het plexiglas. Dit zorgt voor een unieke uitstraling en een nostalgisch gevoel. Laat uw boodschap opvallen met onze Doosletter Profiel 1 en geniet van de klassieke charme van neonverlichting!

Profiel1
Profiel2

Neon doosletter P2

Doosletter Profiel 2: een standaard doosletter waar neon op is geplaatst.

De rand van deze doosletter wordt iets omhoog gebracht, waardoor het neon enkel frontaal uitlicht. Dit zorgt voor een heldere en opvallende presentatie van uw boodschap. Met zijn strakke design en effectieve verlichting is Doosletter Profiel 2 de ideale keuze om uw bedrijf of merk in de schijnwerpers te zetten.