Doosletters

Doosletters zijn veelzijdige driedimensionale letters die uitsteken van een oppervlak, vaak ingezet voor bedrijfs- en reclameborden. Deze ambachtelijk vervaardigde letters bieden een unieke visuele uitstraling en kunnen dienen als opvallende herkenningspunten of subtiele, stijlvolle logo-presentaties

Bij BasNeon onderscheiden we ons door onze eigen en snelle productie, waarbij we deskundig advies bieden voor weloverwogen keuzes in het hele proces, van ontwerp tot realisatie. Onze LED doosletters maken gebruik van hoogwaardige SAMSUNG LED-technologie, garant staand voor indrukwekkende lichtopbrengst en levensduur. Dankzij onze productiemogelijkheden bieden we oneindige opties qua vormen, grootte en kleuren, waarmee we schitterende en op maat gemaakte creaties realiseren voor onze klanten.

Onze verschillende profielen

PROFIEL 01

Doosletter Profiel 01 is een fraai vormgegeven 3D-letter, gelast uit hoogwaardig RVS.

Verkrijgbaar in diverse afwerkingen zoals onbewerkt RVS, zilver, goud en koper look, is deze onverlichte letter een tijdloos/modern design, ideaal voor een chique presentatie.

Voor de verlichte variant van deze letter verwijzen we naar Doosletter Profiel 3.

Profiel01
Profiel3"

PROFIEL 3

Doosletter Profiel 3 betreft een indrukwekkende gelaste 3D-letter, die indirect wordt verlicht (straalt naar achteren tegen de muur).

Vervaardigd uit hoogwaardig RVS, is deze verkrijgbaar in diverse afwerkingen zoals onbewerkt RVS, zilver, goud en koper look of kan worden gespoten in de gewenste RAL kleur.

Het resultaat is een luxueuze en chique uitstraling die elke presentatie versterkt.

PROFIEL 4

Doosletter Profiel 4 is een hoogwaardige LED-verlichte aluminium doosletter.

Vervaardigd van voorgelakt aluminium, heeft deze doosletter een elegant ontwerp met een plexiglas frontplaat die met een aluminium profiel aan de doosletter wordt bevestigd. Het plexiglas is aanpasbaar in verschillende kleuren of foliebeplakkingen, terwijl het aluminium verkrijgbaar is in Zwart, Wit, Rood, Blank Aluminium, Antraciet Grijs, of gespoten in de gewenste RAL kleur.

Doosletter Profiel 4 vertegenwoordigt een luxere variant van Doosletter Profiel 5, waardoor het een stijlvolle keuze is voor verfijnde visuele presentaties.

Profiel4
Profiel5

PROFIEL 5

Doosletter Profiel 5 is een LED-verlichte doosletter, vervaardigd van hoogwaardig voor gelakt aluminium.

Het ontwerp omvat een plexiglas frontplaat, omgeven door een elkamet rand. Het plexiglas is aanpasbaar in verschillende kleuren of folie beplakkingen, terwijl het aluminium verkrijgbaar is in Zwart, Wit, Rood, Blank Aluminium, Antraciet Grijs, of  gespoten in de gewenste RAL kleur.

Deze doosletter combineert moderne verlichtingstechnologie met veelzijdige ontwerp-mogelijkheden, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor diverse visuele presentaties.

PROFIEL 6

Doosletter Profiel 6 is een moderne LED-verlichte doosletter, vervaardigd van hoogwaardig voor gelakt aluminium. Het ontwerp omvat een dikkere plexiglas plaat die de letter bedekt zonder een zichtbare rand eromheen.

Het plexiglas is beschikbaar in verschillende kleuren, terwijl het aluminium verkrijgbaar is in Zwart, Wit, Rood, Blank Aluminium, Antraciet Grijs, of  gespoten in de gewenste RAL kleur.

Deze doosletter combineert strakke verlichting met een naadloos ontwerp, waardoor het een perfecte keuze is voor diverse visuele toepassingen.

Profiel6
Profiel7

PROFIEL 7

Doosletter Profiel 7 is een geavanceerde LED-verlichte doosletter met een uniek ontwerp.

Deze letter wordt rondom verlicht, zowel aan de voorzijde als aan de zijkant, waardoor het een opvallende en dynamische uitstraling heeft. Verkrijgbaar in diverse plexiglas kleuren, biedt Doosletter Profiel 7 veelzijdige opties om aan verschillende ontwerpwensen te voldoen.

Deze doosletter is ideaal voor wie op zoek is naar een unieke en opvallende visuele presentatie.

Toch opzoek naar iets anders?

Op zoek naar iets anders dan wat je op onze website vindt? Geen probleem! Stuur ons een e-mail met jouw aanvraag en onze experts zullen graag voor je uitzoeken wat de mogelijkheden zijn. We streven ernaar om aan al jouw behoeften te voldoen en je te voorzien van de beste oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen!