Cassette

Cassette lichtreclame is een unieke en veelzijdige keuze die geschikt is voor zowel grote als kleine projecten. Met zijn elegante en chique uitstraling voegt deze vorm van lichtreclame een vleugje klasse toe aan elke setting. De flexibiliteit in ontwerp maakt het mogelijk om op maat gemaakte visuele oplossingen te creëren die de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten.

Standaard cassette:

Een standaard cassette is een aluminium bak die is gezet en gespoten in de gewenste RAL kleur. De gewenste tekst of het logo wordt uit deze bak gevreesd, waarbij er achter een plexiglas plaat wordt geplaatst.

Deze cassette biedt een strakke en gepersonaliseerde uitstraling, ideaal voor het presenteren van teksten en logo’s in een stijlvolle manier.

Standaard_Cassette

Luxe cassette:

De luxe cassette vertegenwoordigt de hoogwaardige variant van de standaard cassette. Vakkundig vervaardigd uit aluminium, is deze bak gespoten in de gewenste RAL kleur. Het gewenste tekst of logo wordt met precisie gevreesd uit deze bak.

Een kenmerkend element van de luxe cassette is de plexiglas plaat die aan de voorzijde ongeveer 13mm uitsteekt, wat resulteert in een chique uitstraling. Deze cassette combineert vakmanschap en esthetiek voor een opvallende visuele presentatie.