Waarom lichtreclame kopen bij Bas Neon?

Expertise:

Bas Neon bestaat sinds 1945. Door onze jarenlange expertise hebben wij in deze periode vele in het oog springende rebrandings van A-Z tot volle tevredenheid verzorgd.

Kostenbesparing:

De onderhoudskosten zijn lager, door de 10 jaar garantie. U hoeft bij het uitvallen van de lichtreclame immers geen voorrijdkosten, arbeidsloon en materialen te betalen..

Alles onder 1 dak:

Alles wordt in eigen fabriek gefabriceerd, dus u bent verzekerd van een constante kwaliteit. Wij werken volgens ISO 9001. Doordat wij alles in eigen huis fabriceren en een uniek machinepark hebben, hebben wij korte levertijden.

Kwaliteit:

Bas Neon werkt alleen met kwaliteitsmateriaal, wij gebruiken geen materialen van inferieure kwaliteit om de prijs te drukken.

Ontzorgen:

Complete proces wordt van A-Z verzorgd. Bas Neon verzorgt uw vergunningsaanvraag en alles wat daarbij hoort, zodat u zich kunt richten op uw core-business.

Op maat advies:

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van lichtreclame en onze kennis van de nieuwste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse markt kunnen wij samen met de klant het juiste product ontwikkelen..

Montage:

Bas Neon werkt met eigen gemotiveerde vakbekwame montage ploegen. Vakmensen die al vele jaren in vaste dienst zijn en die precies weten wat er allemaal komt kijken bij het plaatsen van uw lichtreclame.

LED specialist:

Bas Neon is Europees dealer van een hoogwaardige LED module van SAMSUNG. Deze LED module brandt na 40.000 branduren (circa 11 jaar) nog even fel als NIEUWE LED modules welke door andere SIGNMAKERS worden aangeboden.

Wij bellen u terug. Klik hier om uw nummer in te voeren.

Vraag een offerte aan.

Vragen over vergunningen? Bel 0715899265